Ελλάδα

Επίσημο: Ανανέωσε με την Σταμολάμπρου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου για άλλα δύο χρόνια.

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιό της με τους «ερυθρόλευκους» μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε στους τελικούς της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα οι «πράσινοι» έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την παίκτρια, ωστόσο οι Πειραιώτες κατάφεραν να τα βρουν σε όλα μαζί της, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε αναφέρει ο Νίκος Ζέρβας σχετικά με την περίπτωση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η διεθνής Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην ομάδα για ακόμη 2 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα και θα δώσω τα πάντα για να ζήσουμε ακόμα περισσότερες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Παντελάκη και τον κόουτς Νίκλα για αυτά που προσέφεραν στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά. Μια καινούργια σελίδα ανοίγει για την ομάδα μας και είμαι ευτυχισμένη που θα αποτελέσω μέλος της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x