Ελλάδα

Διάστρεμμα ο Φαλ, αύριο κρίνεται για Βελιγράδι

Χωρίς τον Μουσταφά Φαλ ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την Λάρισα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι έχει στραφεί για τα καλά πλέον ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», άρχισαν σήμερα την προετοιμασία τους χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Λάρισα για το πρωτάθλημα και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν την εκτίμηση πως έχει υποστεί διάστρεμμα. Η κατάσταση του Γάλλου σέντερ θα εξετάζεται μέρα με την μέρα και ανάλογα με την κατάστασή του αύριο το πρωί, θα αποφασιστεί το αν θα ταξιδέψει το μεσημέρι με την υπόλοιπη αποστολή για την Σερβία.

Αυτή την στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς υποβάλλεται σε εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αν δεν είναι σε θέση να βοηθήσει θα μείνει στην Ελλάδα, ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο αν είναι καλύτερα να ταξιδέψει και η συμμετοχή του να αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x