Ελλάδα

Δύσκολα με Βίρτους ο Γουόκαπ, υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τόμας Γουόκαπ για το Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια την Πέμπτη.

Άσχημα τα νέα στον Ολυμπιακό για τον Τόμας Γουόκαπ. Ο Τεξανός γκαρντ διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που του έγιναν πως υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι στον χθεσινό αγώνα με το Περιστέρι bwin.

Ο διεθνής άσος απέφυγε τη ζημιά στους συνδέσμους, αλλά η συμμετοχή στον αγώνα της Πέμπτης με την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ (22:00) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Υπό κανονικές συνθήκες, είναι σχεδόν απίθανο να παίξει ένας αθλητής μέσα σε τρεις μέρες από διάστρεμμα τέτοιου βαθμού, ωστόσο η γερή κράση του 31χρονου γκαρντ αφήνει ελπίδες.

Ακόμη δεν υπάρχει σαφής εικόνα για την κατάσταση των Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ εκτός είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αν ο Γουόκαπ και οι τρεις πρώτοι δεν είναι διαθέσιμοι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μείνει μόνο με τον Μιχάλη Λούντζη ως κλασικό γκαρντ.

Ο «Θωμάς» έχει φέτος 9,7 πόντους, 4,7 ασίστ, 3,2 ριμπάουντ, 1,3 κλεψίματα και 10,1 στην αξιολόγηση σε 26:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ προέρχεται από την καλύτερή του εμφάνιση, αυτή στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις όπου είχε 22 πόντους (5/5 δίποντα, 4/8 τρίποντα), 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα με 25 στην αξιολόγηση.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x