Ελλάδα

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει του Μήτρου-Λονγκ, προσφεύγει στα Πολιτικά Δικαστήρια

Την ώρα που απομένουν τυπικές ανταλλαγές εγγράφων για να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, δυσκολεύει η υπόθεση του Μήτρου-Λονγκ. Στα Πολιτικά Δικαστήρια η ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός έχει να κάνει μόλις μία κίνηση για να ολοκληρώσει το ρόστερ του σε ότι αφορά το βασικό rotation, καθώς μετά τη συμφωνία με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος θα ανακοινωθεί άμεσα και αφότου διευθετηθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, απομένει η προσθήκη ενός περιφερειακού.

Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες o Σπορ Fm, βασικός στόχος ήταν και παραμένει ο ομογενής κόμπο-γκαρντ, Ναζ Μήτρου-Λογνκ, στον οποίο έχει εκφραστεί επίσημα το ενδιαφέρον. Οι δυσκολίες όμως, έχουν να κάνουν με το ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αξελ Τουπάν, με τον οποίο υπάρχει δικαστική κόντρα, αλλά και η σφοδρή επιθυμία του παίκτη να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ίσως λοιπόν ο Ολυμπιακός να έχει στραφεί ήδη και σε άλλες λύσεις, με τα ονόματα των Αϊζάια Γουάιτχεντ και Τζόρνταν Λόιντ να έχουν προταθεί.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αυτό το θέμα, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν ο Ολυμπιακός δεν δει… φώς στην περίπτωση του Μήτρου-Λονγκ, θα ενεργοποιήσει το πλάνο με τις εναλλακτικές λύσεις εντός της εβδομάδας, ώστε να κλείσει ουσιαστικά το ρόστερ οτυ.

Δικαστηρίων συνέχεια…

Η ερμηνεία της ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή η ΚΑΕ, με αφορμή την -για νομικούς λόγους όπως την χαρακτήρισε- δήλωση συμμετοχής της ομάδας στην Α2 μπάσκετ ενόψει της νέας σεζόν, οδηγούσε στο συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τον δικαστικό του αγώνα για αυτό που θεωρεί νόμιμο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομικό τμήμα των «ερυθρόλευκων» είναι απόλυτα έτοιμο για κάτι τέτοιο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθούν προσφυγές στα ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια, κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ για υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και των άλλων αποφάσεων που πήρε το ΔΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x