Ελλάδα

Νοκ άουτ οι Πετρούσεφ και Λαρεντζάκης για τον Ολυμπιακό, με εννιά παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Εκτός από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη οι Φίλιπ Πετρούσεφ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης!

Αποδεκατισμένος θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ (27/1, 20:15), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η λίστα των απουσιών για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αυξήθηκε κατά δύο παίκτες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Φίλιπ Πετρούσεφ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο ματς απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά».

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, ενώ από την άλλη ο διεθνής γκαρντ δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς με την Ρεάλ και εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στην μέση.

Στο μεταξύ, εκτός είναι οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, οπότε ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό «καθαρό» ψηλό τον Γιώργο Τανούλη!

Επίσης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Αντίθετα, στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ, εξαιτίας ενοχλήσεων στον δικέφαλο, αλλά μένει να φανεί ο χρόνος συμμετοχής που θα πάρει.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός θα έχει διαθέσιμους μόλις εννιά παίκτες και συγκεκριμένα τους Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Κάναν, Λούντζη, Μήτρου-Λονγκ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς και Τανούλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x