Ελλάδα

Μπήκε στις προπονήσεις ο Μιλουτίνοφ με… επικό βίντεο από τον Ολυμπιακό!

Την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός, μέσω ενός ευρηματικού βίντεο!

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι γεγονός!

Έπειτα από περίπου 2,5 μήνες που ήταν στα… πιτς εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του, ο Σέρβος σέντερ είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό!

Ο διεθνής ψηλός γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά και είναι πιθανό να ταξιδέψει με τους «ερυθρόλευκους» στο Βελιγράδι, για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4, 20:00), για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αυτό, θα αποφασίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην προπόνηση της Τετάρτης (3/4).

Μάλιστα, οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν την πολύ ευχάριστη είδηση για την επάνοδο του Μιλουτίνοφ, μέσω ενός τρομερού και ευρηματικού βίντεο.

Από ‘κει και πέρα, κανονικά προπονήθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας από το πρόσφατο ματς κόντρα στον Άρη, για την Stoiximan Basket League.

Τέλος, μοναδικός απών για τον Ολυμπιακό παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ εκτιμάται ότι θα μπει εντός των προσεχών ημερών και εκείνος στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x