Μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ είναι αυτή που διανύουμε σύμφωνα με όσα έγραψε ο Χάρης Γιαννόπουλος ενόψει του ματς του Ρεθύμνου με τον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους», χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή χρονιά των Κρητικών, στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, ενώ στο τέλος… αφιέρωσε και ένα τραγούδι στους αναγνώστες του.
Αναλυτικά το blog του Χάρη Γιαννόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Αύριο η ομάδα θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Όμως, εγώ δεν θα μπορέσω να βοηθήσω λόγω του διαστρέμματος που έπαθα στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά η ομάδα κατέκτησε τον στόχο της, οπότε μικρή σημασία έχουν όλα τα άλλα. Έστω κι αν ήρθε σαν δώρο αφού με την ήττα απέναντι στον Άρη μπήκαμε σε περιπέτειες. Τέλος καλό όλα καλά κι η ομάδα που είχε τόσα προβλήματα υγείας - ατυχίες μέσα στη χρονιά κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν μια θέση στα πλέι οφ. Ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι όλα αυτά που λέμε οι επαγγελματίες αθλητές είναι δεδομένο, δεν χρειάζεται να τα γράψω.
Το θέμα των ημερών είναι το άλλο όμως. Τα πλέι οφ της Euroleague ξεκινάνε σήμερα και θα δούμε πολλές ματσάρες. Ποιο παιχνίδι να διαλέξεις; εντάξει θα μου πείτε τώρα τον Ερυθρό Αστέρα να δούμε με την ΤΣΣΚΑ; Αυτή η σειρά δεν θα είναι σκούπα, το αουτσάιντερ είναι η πιο μαχητική ομάδα στην Ευρώπη. Ενώ από την άλλη έχεις τον Ζοτς απέναντι στην πιο απρόβλεπτη ομάδα της χρονιάς.
Τα αυριανά παιχνίδια είναι πιο αμφίρροπα. Όχι επειδή τερμάτισαν σε παρόμοιες θέσεις στο τοπ 16, αλλά επειδή οι φιλοσοφίες των ομάδων που παίζουν αντίπαλοι, δηλαδή Κουμπάν- Μπάρσα και Λαμποράλ – Παναθηναϊκός διαφέρουν τόσο πολύ σε φιλοσοφία παιχνιδιού μεταξύ τους. Προσδεθείτε λοιπόν κι ας απολαύσουμε μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ».
Song of the week:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






