Ελλάδα

Ολυμπιακός για Πρίντεζη: «Δεν υπάρχουν αντίο στον δικό μας δρόμο»

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε (;) και ευχαρίστησε τον Γιώργο Πρίντεζη, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν «αντίο» στους δρόμους των δύο πλευρών.

Μήνυμα με… υπονοούμενο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το «αντίο» του Γιώργου Πρίντεζη στα παρκέ. Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν (;) και ευχαρίστησαν τον αρχηγό της ομάδας, τονίζοντας ότι «ήσουν, είσαι και θα είσαι ένας από εμάς».

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού, η οποία συνοδεύεται από special φωτογραφία, αναφέρει: «Ο Γιώργος Πρίντεζης έζησε το απόλυτο όνειρο κάθε αθλητή. Έπαιζε στην ομάδα που αγάπησε από μικρός, μεγαλούργησε με αυτή, πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του σε αυτή, λάτρεψε και λατρεύτηκε από τους φιλάθλους της και έκλεισε την καριέρα του όπως του άξιζε, με τρόπο ιδανικό: Ως Αρχηγός, νταμπλούχος και με παρουσία στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!

Μετά από 22 χρόνια σπουδαίας καριέρας, εκ των οποίων τα 20,5 τα έζησε στο Λιμάνι, ο «Πρι» πήρε το μικρόφωνο την ώρα της απονομής και σε κλίμα έντονης συγκίνησης ανακοίνωσε την απόφασή του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κατάμεστο ΣΕΦ σύστηκε και ο ο Αρχηγός γνώρισε την απόλυτη αποθέωση!!!
Στον δικό μας δρόμο, όμως, δεν υπάρχουν «αντίο» γιατί αρχηγέ ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ και θα είσαι ΕΝΑΣ από εμάς!

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x