Ελλάδα

Ισπανικό δημοσίευμα: «Πολύ κοντά σε Γουίλιαμς-Γκος ο Ολυμπιακός»

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Encestando.

Η έγκυρη ιστοσελίδα Encestando αναφέρει σήμερα πως ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφεται στο ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ δεν έκανε πρόταση ανανέωσης στον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος έχει στα χέρια του προσφορά για διετές συμβόλαιο από τους Πειραιώτες και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Σλούκα.

Το Encestando επισημαίνει πως ο Γουίλιαμς-Γκος θα γίνει ο τρίτος παίκτης που φεύγει από τη Ρεάλ, μετά τους Χάνγκα και Κορνελί. Με την έλευση του Καμπάτσο και την παραμονή των Ροντρίγκεθ, Γιουλ και Αλοθέν, δεν υπήρχε «χώρος» και για τον Αμερικανό άσο.

Ο 28χρονος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από τραυματισμούς. Σε 26 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα είχε 7,4 πόντους (77,1% στις βολές, 58,3% στα δίποντα, 38,5% στα τρίποντα), 1,8 ασίστ, 1,3 ριμπάουντ, 1 λάθος και 6,6 στην αξιολόγηση σε 15:47 συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Γουίλιαμς-Γκος έχασε και τα δύο ματς της regular season απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού, αλλά στον τελικό του Final 4 του Κάουνας είχε 9 πόντους (2/2 βολές, 2/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 18:29.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x