Ελλάδα

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου: Για την αντίδραση οι γηπεδούχοι, για την υπέρβαση οι φιλοξενούμενοι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (20:15, ΕΡΤ3).

Με ένα ματς στο πρόγραμμα της Δευτέρας (15/01) κλείνει η δράση της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, καθώς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ (20:15, ΕΡΤ3).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο ήττες στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, οι οποίες τους «κλόνισαν» τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει νίκη-αντίδραση κόντρα στους Ροδίτες με καλή εμφάνιση, ώστε να βρει ρυθμό ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα (18/01).

Πέρα από αυτό, ο Ολυμπιακός θέλει φυσικά να μείνει στο... κατόπι του Παναθηναϊκού AKTOR, γνωρίζοντας πως την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ (22/01), το οποίο μπορεί να αποβεί καθοριστικό για το πλεονέκτημα έδρας στο φινάλε της σεζόν. Οι Πειραιώτες δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και μένει να φανεί ποιος θα «κοπεί» από την 7άδα ξένων, ενώ ενδιαφέρον έχει πόσο χρόνο θα πάρει ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που δεν έπαιξε στη «διαβολοβδομάδα».

Από την άλλη πλευρά, ο Κολοσσός Ρόδου βρίσκεται στο 5-8 και... αγχώνεται σχετικά, καθώς δεν έχει καταφέρει να χτίσει σημαντική απόσταση από τους ουραγούς. Οι Ροδίτες γνωρίζουν πως το ματς είναι πολύ δύσκολο, αφού στην έδρα τους ηττήθηκαν 102-59, ωστόσο θα πάνε να δώσουν τη μάχη τους, εκμεταλλευόμενοι την κούραση των γηπεδούχων που προέρχονται από δύο σερί «διαβολοβδομάδες».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παπαπέτρου- Μηλαπίδης- Λεβεντάκος.

Τα νούμερα των αναμετρήσεων των δύο ομάδων:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x