Ελλάδα

Μία «ανάσα» από τον Ολυμπιακό ο Σίκμα!

Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό είναι ο Λουκ Σίκμα, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην τελική ευθεία να φορέσει τα ερυθρόλευκα είναι ο Λουκ Σίκμα!

Όπως μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αμερικανό φόργουορντ και εκείνος είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άλλοτε ψηλός της Άλμπα Βερολίνου θα υπογράψει για 1+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές κοντά στα 700.000 δολάρια.

Ο Λουκ Σίμκα αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από τη γερμανική ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν από το 2017 και φέτος είχε κατά μέσο όρο 7,6 πόντους (67,7% βολές, 53,9% δίποντα, 28,6% τρίποντα), 5,3 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2,5 λάθη και 12,9 στην αξιολόγηση σε 22:28'', παίζοντας στα 33 από τα 34 ματς της Άλμπα στην Ευρωλίγκα.

Από 'κει και πέρα, σύμφωνα με τον Νίκο Ζέρβα ο Ολυμπιακός θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση ενός πολύ καλού σκόρερ από την περιφέρεια, ενώ παράλληλα παρακολουθεί πολύ στενά και την περίπτωση του Τρίσταν Βούκτσεβιτς. Ο 20χρονος φόργουορντ επιλέχτηκε στο φετινό ντραφτ από τους Γουίζαρντς, στο νούμερο «42», ενώ ανήκει ακόμη στην Παρτίζαν.

Στο μεταξύ, ο γιος του παλαίμαχου Ντούσαν Βούκτσεβιτς είχε περάσει από τις ακαδημίες της ομάδας του Πειραιά, ενώ η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ «ζεστά», καθώς είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x