Ελλάδα

Μπολομπόι: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε»!

Ανυπόμονος να γνωρίσει τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και να πιάσει δουλειά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα εμφανίστηκε ο Μπολομπόι, ο οποίος έφτασε οικογενειακώς στην Ελλάδα.

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του OlympiacosBC έκανε ο Τζόελ Μπόλομπόι, ο οποίος έφτασε το πρωί του Σαββάτου με την οικογένειά του στην Ελλάδα.

«Γεια σας! Επιτέλους τα καταφέραμε! Δεκαέξι ώρες ταξιδιού, αλλά τα καταφέραμε. Είμαστε εδώ στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχει μια όμορφη μέρα έξω. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους πάντες. Και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...



Ο για μια τετραετία παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να σηκώσει μανίκια τη Δευτέρα, όταν και θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους Πειραιώτες.

Την περασμένη σεζόν είχε σε 23 αγώνες της Ευρωλίγκας 4.8 πόντους (72.7% βολές, 59.1% δίποντα, 31.5% τρίποντα), 3.4 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ κατά μέσο όρο. Στο πρωτάθλημα της VTB σε 13 αγώνες είχε μ.ο. 6.5 πόντους (78.9% βολές, 54.3% δίποντα, 38.8% τρίποντα), 4.3 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x