Στη Ρόδο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/09) ο Ολυμπιακός, ώστε να δώσει το «παρών» στο Stoiximan Super Cup 2025 και να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελ. Βενιζέλος», ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα δεν θα προβεί στην απόκτηση του γκαρντ που χρειάζεται ούτε την επόμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και στην... ισπανική διαβολοβδομάδα, με τους Πειραιώτες να περιμένουν το θέμα του Ντιλικίνα και ίσως τα «κοψίματα» παικτών από το ΝΒΑ που θα γίνουν στις αρχές Οκτωβρίου.
Πάντως, ο Αϊζάια Τόμας από την πλευρά του... αυτοπροτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας, απαντώντας σε σχετικό ποστάρισμα με πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα κόουτς μετά το φιλικό τουρνουά της Κρήτης ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα γκαρντ!
Ο 36χρονος πλέον Αμερικανός γκαρντ με πολυετή θητεία στο ΝΒΑ αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του μετά και την περσινή του παρουσία στη G-League όπου με τη θυγατρική ομάδα των Γιούτα Τζαζ είχε 29,1 πόντους και 5,6 ασίστ κατά μέσο όρο.
Σε δώδεκα χρόνια παρουσίας στα μαγικά παρκέ του ΝΒΑ, ο Τόμας κατέγραψε συνολικά 556 συμμετοχές στη regular season με 17,5 πόντους, 4,8 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ ανά ματς.
Διαβάστε Επίσης
Τέλος ο Κουμάτζε από τον Ολυμπιακό Μπαρτζώκας: «100% δεν θα έχουμε νέο παίκτη στην Ισπανία» Μιλουτίνοφ: «Στόχος μας το Super Cup – Χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






