Ελλάδα

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη την ομάδα του Μπαρτζώκα με... ερυθρόλευκη σκακιέρα!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Παναθηναϊκού AKTOR, κάνοντας μάλιστα και μια ειδική αναφορά στον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Το τρίτο διαδοχικό Κύπελλο και δωδέκατο στην ιστορία του κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός, ο οποίος με «όπλο» την γραμμή των ψηλών του, αλλά και την εξαιρετική του άμυνα, λύγισε με 68-59 τον Παναθηναϊκό AKTOR στον τελικό του Final 8 που διεξήχθη στα «Δύο Αοράκια»!

Μετά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για την κατάκτηση του τροπαίου, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στο... nickname του, «σκακιστής»!


«ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Κυπέλλου, δεύτερου φετινού τίτλου και έβδομου σερί στην Ελλάδα!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, συνοδευόμενο με φωτογραφίες από τον αποψινό θρίαμβο, αλλά και από μια «ερυθρόλευκη» σκακιέρα προς τιμήν του Μπαρτζώκα!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x