Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο Σλούκας ξεπέρασε τον Τεόντοσιτς στη λίστα των σκόρερ

Έγινε 16ος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ο Σλούκας αφήνοντας πίσω τον Τεόντοσιτς.

Ο Κώστας Σλούκας με τους 8 πόντους που είχε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανέβηκε στη 16η θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε τους 1.051 και προσπέρασε τον Μίλος Τεόντοσιτς που είχε 1.043 στην τετραετία 2007-11. Ο Έλληνας γκαρντ πάντως άφησε πίσω του τον Σέρβο έχοντας 29 περισσότερα παιχνίδια (161 έναντι 132).

Στην ίδια λίστα, εκείνη των σκόρερ του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ο Σάσα Βεζένκοφ με τους 12 πόντους που είχε έγινε ο 75ος που έφτασε τους 300.

Τρεις πόντοι αρκούσαν για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη προκειμένου να ξεπεράσει τους 1.500 στη 202η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός επέδειξε μεγαλύτερη πολυφωνία από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του στο φετινό Πρωτάθλημα αφού είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ισοφάρισε το ρεκόρ περιόδου αφού τόσους είχε χθες ο Προμηθέας στη Νίκαια.

Τον τίτλο του πρώτου σκόρερ των «ερυθρόλευκων» μοιράστηκαν με 12 πόντους οι Λούντζης, Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ. Ήταν η μικρότερη επίδοση πρώτου σκόρερ από την πλευρά του Ολυμπιακού, ως γηπεδούχου στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ από καταβολής επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Στο αντίστοιχο ματς της περιόδου 2009-10, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 92-72 έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Τζος Τσίλντρες και Λίνας Κλέιζα που είχαν από 13 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x