Ελλάδα

Οι παθιασμένοι πανηγυρισμοί στα καλάθια των «νέων» δείχνουν τον δρόμο στον Ολυμπιακό

Με μια αρκετά επαγγελματική εμφάνιση και παρά τις τρεις απουσίες ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα στην Πάτρα και το sport-fm.gr στέκεται σε δύο φάσεις που αποδεικνύουν ότι κάτι πηγαίνει... πολύ καλά.

Με πλουραλισμό στην επίθεση και κυριαρχικό μπάσκετ για 30 λεπτά, ο Ολυμπιακός συνέτριψε 87-61 τον Απόλλωνα, χθες (9/10) στην Πάτρα, για την πρεμιέρα της φετινής Basket League, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκαν οι Παπανικολάου, Κάναν και Φαλ, ενώ ο Μπολομπόι τραυματίστηκε.

Όπως, κάποιος μπορεί να καταλάβει από το τελικό σκορ, οι Πειραιώτες αποτύπωσαν χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία την αγωνιστική τους ανωτερότητα και έκαναν μια αρκετά καλή προπόνηση, πριν το δεύτερο ματς Ευρωλίγκας, αυτό κόντρα στη Ζάλγκιρις στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ.

Αυτό όμως φυσικά που ξεχώρισε από το ματς δεν ήταν ούτε η νίκη, ούτε η εμφάνιση ούτε τίποτα... συνηθισμένο. Όσοι πρόσεξαν καλά τις φάσεις και τα replay που έδωσε ο σκηνοθέτης, ίσως παρατήρησαν δύο χαρακτηριστικές στιγμές που αποδεικνύουν ότι υπάρχει μεγάλη «σύνδεση» ανάμεσα στα μέλη του Ολυμπιακού.

Η πρώτη ήταν όταν λίγο μετά τα μέσα της 2ης περιόδου, ο παίκτης που ήρθε από το... πουθενά, Τζόρτζ Πάπας, έκλεψε τη μπάλα και αφού «χόρεψε» δύο αντιπάλους τελείωσε εκτός ισορροπίας τη φάση με τον Μπαρτζώκα να πανηγυρίζει έξαλλα, ένα θεωρητικά «ασήμαντο» καλάθι.

Η δεύτερη ήταν στα τελευταία δευτερόλεπτα της 3ης περιόδου, όταν ο Ιωσήφ Κολοβέρος πήρε τη μπάλα και με πανέμορφη κίνηση, την έστειλε στο καλάθι των Πατρινών. Ο Γουόκαπ σε εκείνη τη φάση «τρελαίνεται» σαν να πήρε... την Ευρωλίγκα. Η στήριξη λοιπόν στα νέα παιδιά, είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα.

Δείτε τις φάσεις:





Δείτε χαρακτηριστικά τις φωτογραφίες:

Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί για δείχνουν τον δρόμο

Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί για δείχνουν τον δρόμο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x