Ελλάδα

Η αγκαλιά Μπαρτζώκα-Αταμάν πριν τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος

Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν αγκαλιάστηκαν θερμά λίγο πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγο πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ, οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν είχαν μια θερμή στιγμή, καθώς χαιρετήθηκαν και αγκαλιάστηκαν στο παρκέ μπροστά στα βλέμματα παικτών, παραγόντων και φιλάθλων.

Οι προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού άφησαν για λίγο στην άκρη την ένταση και την αντιπαλότητα που συνοδεύει τη σειρά των τελικών, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες χειραψίες και μια αγκαλιά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x