Ελλάδα

Ισοπεδωτικός Ολυμπιακός στην τρίτη περίοδο κόντρα στον εξαφανισμένο Παναθηναϊκό: 29-10 το επιμέρους!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εμφανίστηκαν με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην τρίτη περίοδο, με τους «ερυθρόλευκους» να πετούν... φωτιές και τους «πράσινους» να... αναζητούνται!

Βγήκε εντελώς διαφορετικός και ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό ο επιβλητικός Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν τα δεδομένα του παιχνιδιού στην τρίτη περίοδο, κάτι που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα... πανηγυρικά!

Αρχικά, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, με το «τριφύλλι» να πετυχαίνει τον πρώτο του πόντο μετά από 5:30 λεπτά! Μάλιστα, μέχρι εκείνο το σημείο, το επιμέρους σκορ ήταν 17-0, με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να πετά... φωτιές στο επιθετικό κομμάτι, με το ένα τρίποντο να διαδέχεται το άλλο και να μετατρέπουν το 35-40 του πρώτου μέρους σε 52-40.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε... ποτέ στο παρκέ, μετά την ανάπαυλα, μετρώντας 21 κατοχές, με τις 14 να φέρνουν άστοχο σουτ, έχοντας και πέντε λάθη, ενώ ο πρώτος πόντος εντός πεδιάς ήρθε μόλις ένα λεπτό πριν το φινάλε, με τρίποντο του Πονίτκα. Το επίσης ανεκδιήγητο, είναι πως οι «πράσινοι» σκόραραν μόλις άλλη μία φορά σε κανονική ροή παιχνιδιού, με καλάθι του Παπαγιάννη.

Εκμεταλλευόμενοι αυτή τη συνθήκη, οι Πειραιώτες έκαναν πάρτι στην τρίτη περίοδο, πετυχαίνοντας όσους πόντους πέτυχαν σχεδόν στο πρώτο μέρος, με το επιμέρους σκορ να είναι 29-10!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x