Ελλάδα

Το… debate Ζέρβα-Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης «σφύριξαν» την έναρξη του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το Pre Game του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στον bwinΣΠΟΡ FM.

Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης μετέφεραν μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» του Βάιου Τσούτσικα στους 94,6 τα τελευταία νέα των «αιώνιων» ενόψει της «μάχης» στο ΣΕΦ, αλλά και τα σημεία-κλειδιά του ντέρμπι.

«Ποτέ ένα ντέρμπι δεν είναι εύκολο. Είναι τεράστια η άνοδος του Παναθηναϊκού. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Εφές. Μπορεί να βγάλει καλά πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να πάει γρήγορα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι και να βάλει και την εξέδρα στην εξίσωση», επεσήμανε ο Νίκος Ζέρβας και στάθηκε στα ματσαρίσματα που θα παίξουν ρόλο στο αποτελέσματα της αναμέτρησης.

«Βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, οι νίκες του δίνουν boost. Πλησιάζει σε αυτό που θέλει ο προπονητής του, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, στο οποίο ήταν εξαιρετικός με τη Ζαλγκίρις. Όσο πιο σκληρός και προσηλωμένος εμφανιστει, τόσο πιο κοντά θα είναι στο παιχνίδι. Δεν θα πάει να τρέξει, θα πάει για κάτι παρόμοιο με τη Λιθουανία, Το μεγάλο ατού είναι ότι έχει τις προσωπικότητες», επεσήμανε ο Γιώργος Πετρίδης και στάθηκε στην επίδραση των Μπέικον, Γουίλιαμς και Γουόλτερς στο παιχνίδι της ομάδας του Ράντονιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x