Ελλάδα

Ολυμπιακός: «Περιμένουμε φωτογραφία από τη στρατιωτική θητεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο αίτημα του Παναθηναϊκού ν’ αναιρεθεί το ελληνικό διαβατήριο του Γουόκαπ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη στρατιωτική θητεία του ίδιου και των Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός.. σήκωσε το γάντι και απάντησε στα όσα ειπώθηκαν χθες από τον Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού επεισοδιακού ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και στη σημερινή είδηση με το αίτημα του Παναθηναϊκού ν’ αναιρεθεί το ελληνικό διαβατήριο του Τόμας Γουόκαπ.

Με ποστάρισμά τους στα social media οι «ερυθρόλευκοι» δημοσίευσαν φωτογραφίες από την στρατιωτική θητεία των Γουόκαπ, Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Περιμένουμε αντίστοιχη φωτογραφία από τη στρατιωτική θητεία του τωρινού ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x