Ελλάδα

Πήγε στα αποδυτήρια με ενόχληση στο γόνατο ο Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήγε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Με τον Εβάν Φουρνιέ να πραγματοποιεί την πιο παραγωγική του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα», ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών πέρασε από το Ιβανώφειο με το επιβλητικό 95-70 επί του Ηρακλή.

Παρόλα αυτά, η αναμέτρηση αυτή άφησε μία μικρή ανησυχία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήγε στα αποδυτήρια στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου (29:30"), καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατό του, και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι.

Μένει να φανεί αν αυτό το πρόβλημα του Σέρβου σέντερ είναι κάτι που μπορεί να θέσει εν αμφιβόλω την παρουσία του στο Allwyn Final 8 του Κυπέλλου που ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη (17/02), ή αν απλώς αποχώρησε από το παρκέ για να προφυλαχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x