Ελλάδα

Τα δεδομένα για Χασάν Μάρτιν στον Ολυμπιακό

Ο Χασάν Μάρτιν έκανε όντως επέμβαση καθαρισμού στις ΗΠΑ, αλλά ενημέρωσε μετά τον Ολυμπιακό και τιμωρήθηκε με πρόστιμο για την καθυστέρηση. Θα είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν.

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Χασάν Μάρτιν στον Ολυμπιακό, μετά το «συναγερμό» που προκάλεσαν δημοσιεύματα πως έκανε νέο χειρουργείο και ίσως χάσει την έναρξη της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός σέντερ έκανε πράγματι επέμβαση, αλλά έναν αναγκαίο καθαρισμό τον Μάιο στις ΗΠΑ και ενημέρωσε λίγες μέρες μετά τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Από τις εξετάσεις που έκανε αποδείχτηκε πως έπραξε ορθώς και έκανε τον συγκεκριμένο καθαρισμό, αλλά για την καθυστέρηση στην ενημέρωση της ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Ο 25χρονος σέντερ ακολούθησε την αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Βουλγαρία και θα είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν, στις 30 Σεπτεμβρίου. Ήδη προπονείται, κάνοντας πιο συντηρητικό πρόγραμμα για να δυναμώσει το πόδι του και σύντομα θα μπει σε φουλ ρυθμούς. Ίσως χάσει τα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας, αλλά για την Ευρωλίγκα θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x