Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός διαφημίζει τα εισιτήρια του ντέρμπι «αιωνίων» με πρωταγωνιστή τον γιο του Γκος!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διαφημίζει τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα (30/10), με έναν όμορφο και αρκετά ιδιαίτερο τρόπο!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 75-57 της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ για την 5η αγωνισιτκή της Euroleague, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ του στο 3-2.

Το πρωί της Παρασκευής, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έστειλε μέσω των social media την «Καλημέρα» της στους φίλους της ομάδας, διαφημίζοντας παράλληλα και τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα (30/10) για την Basket League, με έναν όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο!

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας δημοσίευσαν ένα βίντεο με τον γιο του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ, ο οποίος για πρώτη φορά είδε τον πατέρα του να αγωνίζεται στο ΣΕΦ με τα «ερυθρόλευκα», να τρέχει στο παρκέ του γηπέδου με μια μπάλα του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι ενθουσιασμένος για τη νίκη, αλλά συνειδητοποιείς ότι έχεις το ντέρμπι τη Δευτέρα και βιάζεσαι να κλείσεις το εισιτήριό σου!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x