Ελλάδα

Ζέρβας: «Τέλος από Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ - Πάει για Κάνααν»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του NBΑ. Πρώτος στόχος ο Κάνααν για αντικαταστάτη του.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Τάιλερ Ντόρσεϊ! Ο 26χρονος γκαρντ ενημέρωσε τους Πειραιώτες πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και ουσιαστικά δεν αποδέχεται την πρόταση που είχε στα χέρια του, διότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ υποστηρίζει πως έχει πρόταση από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη και αναμένεται να αγωνιστεί σε αυτό τη νέα σεζόν, κάτι που ήταν και η αρχική του επιθυμία.

Ο Ντόρσεϊ είχε στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό, αλλά και ακόμη μία από τη Φενέρμπαχτσε για να μετακομίσει στην Τουρκία. Κοιτούσε, όμως, φανερά προς το NBA προσπαθώντας να βρει μια πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του ατλαντικού. Προ ημερών, μάλιστα, είχε γίνει γνωστό από δημοσιογράφο πως ο Ντόρσεϊ είχε κάνει προπόνηση με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Ολυμπιακός πλέον στρέφεται στον αντικαταστάτη του, με τον πρώτο στόχο να είναι ο Αϊζάια Κάνααν όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του πρώην γκαρντ της Γαλατασαράι, ενώ έχουν τη Φενέρμπαχτσε ως μεγάλη αντίπαλο (όπως είχε συμβεί και για τον Ντόρσεϊ) για τον παίκτη!

Όσον αφορά τον Άλεκ Πίτερς θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αν δεν προκύψει κάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x