Ελλάδα

Ζέρβας: «Ίδιο μάνατζερ με Μήτρου-Λονγκ ο Πετρούσεφ - Ίσως θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από Σακραμέντο»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για την απόκτηση του Μήτρου-Λονγκ, αλλά και την περίπτωση του Πετρούσεφ που είναι αρκετά δουλεμένη από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός διανύει… καυτή εβδομάδα, αφού οι μηχανές πήραν ξανά μπρος αναφορικά με τα μεταγραφικά του ζητήματα. Η απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έγινε και επίσημη, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν πλέον με το βλέμμα στον Φίλιπ Πετρούσεφ όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Μήτρου-Λονγκ θα πάρει πιθανότατα σε 10-15 ημέρες το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα δεν πλήρωσε buy-out στη Ζάλγκιρις για να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο Ζέρβας υποστήριξε: «Oι πληροφορίες από το Σακραμέντο λένε πως ήταν τυχαίο ότι έπαιξε χθες 5-6 λεπτά. Έχει ίδιο ατζέντη με τον Μήτρου-Λονγκ ο Πετρούσεφ, νομίζω ότι αν ευσταθούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Σακραμέντο, είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός την έχει δουλέψει καλά την περίπτωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x