Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Μπολομπόι ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μπαρτζώκας»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με την απόκτηση του Τζόελ Μπολομπόι!

Ένα πρώτο σχόλιο για τη μεταγραφή-έκπληξη του Τζόελ Μπολομπόι στον Ολυμπιακό έκανε ο Νίκος Ζέρβας, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άκαρπη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν με καλύτερη προσφορά, κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και το βράδυ της Τρίτης (5/7) το deal ολοκληρώθηκε, με τον 28χρονο σέντερ/φόργουορντ, που αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους νταμπλούχους και να ανακοινώνεται.

Ο Ζέρβας σημείωσε ότι από τη στιγμή που τελείωσε το θέμα του Μιλουτίνοφ, αλλά και του Νίμπο, ήταν η καλύτερη επιλογή για τους Πειραιώτες, καθώς «ο Μπολομπόι ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μπαρτζώκας». Υπενθύμισε, δε, ότι και του Άλεκ Πίτερς είναι τελειωμένο και σχολίασε ότι «ο Ολυμπιακός βάζει ποιότητα, αλλά και εμπειρία στο ρόστερ του».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στους 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x