Ελλάδα

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Έφτασε τους 334 τίτλους και συνεχάρη το μπασκετικό τμήμα

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου για την κατάκτηση του Super Cup, ο οποίος ήταν και ο 334 τίτλος των «ερυθρόλευκων» στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα.

Το τέταρτο Super Cup της ιστορίας του - και μάλιστα διαδοχικό - κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου (27/09) ο Ολυμπιακός, ο οποίος λύγισε τον αξιόμαχο Προμηθέα με σκορ 92-83 στον τελικό της Ρόδου.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου για την επιτυχία αυτή, αναφέροντας πως πλέον η «ερυθρόλευκη» οικογένεια έφτασε τους 334 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα σε άνδρες και γυναίκες.


«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του 4ου διαδοχικού Super Cup. Ένας ακόμη τίτλος που ήρθε να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης, με 334 τίτλους στα 5 βασικά ομαδικά αθλήματα», ήταν το μήνυμα του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x