Ελλάδα

Ούκιτς: «Καλός τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν»

Ο τραυματισμός του μπορεί να μη του επέτρεψε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ο Ούκιτς όμως έγραψε στο twitter για τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΓΟΡ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αν και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο και των δύο ποδιών δεν επέτρεψε στον Ρόκο Λένι Ούκιτς να ταξιδέψει στο Ρέθυμνο με την αποστολή του Παναθηναϊκού τόσο για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΓΟΡ, όσο και για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που προηγήθηκε, ο Κροάτης δεν ξέχασε την ομάδα του.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» που ακολουθεί αγωγή για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του έγραψε για τη νίκη της ομάδας του επί του Ρεθύμνου τονίζοντας ότι είναι ένας καλό τρόπος για να ξεκινήσει η χρόνια.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x