Ελλάδα

Πάει και για «τριάρι» η ΑΕΚ

Το αφεντικό… τρελάθηκε. Η ΑΕΚ αναζητεί στην αγορά παίκτη για τη θέση «3», προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή του Ποπς Μενσά-Μπονσού και η απόδοσή του στο ντεμπούτο του έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ, αλλά ταυτόχρονα και επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα, είναι να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, αυτή τη φορά στη θέση «3». Ο Γκάρετ Γουίλιαμσον δεν έχει ικανοποιήσει, πλην ελαχίστων παιχνιδιών, με την παρουσία του στην ομάδα και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας σμολ φόργουορντ επιπέδου… Ευρωλίγκας, όπως και οι τελευταίες μεταγραφές που έκανε η ομάδα.

Πάντως αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η ΑΕΚ έχει εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές που επιτρέπονται από τον κανονισμό πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο φέρνοντας διαδοχικά Ντελινινκάιτις, Ίνγκλις και Μενσά-Μπονσού και θα μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή ξένου ξανά στο δεύτερο γύρο. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου και υπάρχει ακόμη καιρός μέχρι να αποκτηθεί η δυνατότητα ενίσχυσης, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στον Ντράγκαν Σάκοτα να «χτενίζει» την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών στη θέση «3».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x