Ελλάδα

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο τελευταίος που πέτυχε triple double πριν τον Καλάθη (pic)

Ο Μπιλ Έντουαρτς κρατούσε το συγκεκριμένο ρεκόρ από το 1999, όμως η χθεσινή εμφάνιση του Νικ Καλάθη ήρθε για να το σπάσει.

Ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα πέτυχε ο Νικ Καλάθης στην χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Μπούντουτσνοστ με 87-67 καθώς πέτυχε triple double.

Συγκεκριμένα σημείωσε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 18 ασίστ, κάτι πολύ ενδιαφέρον για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος παίκτης ελληνικής ομάδας που πετυχαίνει triple double σε ευρωπαϊκό αγώνα ήταν ο Μπιλ Έντουαρτς του ΠΑΟΚ που σημείωσε 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 83-76 κόντρα στη Σολέ το 1999 στο Αλεξάνδρειο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x