Χωρίς τις υπηρεσίες του Νίκου Ρογκαβόπουλο θα υποδεχθεί την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Telekom Center Athens, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Αυξάνονται οι πονοκέφαλοι για τον Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο τεχνικό να μην υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Ντίνου Μήτογλου, με αποτέλεσμα να έχει στα χέρια του μόλις 10 παίκτες και συγκεκριμένα τους Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χολμς, Σλούκας, Σαμοντούροφ, Τολιόπουλος, Ερνανγκόμεθ, Γιούρτσεβεν, Ναν.
Ο Ρογκαβόπουλος νιώθει ένα σφίξιμο στην γάμπα από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα και αποφασίστηκε να προστατευτεί.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






