Ελλάδα

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού-Αναβλήθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στην αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ γυναικών προχώρησε η ΕΟΚ έπειτα από αίτημα των φιλοξενούμενων, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αναβολή στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Basket League γυναικών λόγω κορονοϊού!

Όπως γνωστοποίησε ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε, η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (4/3, 14:00) δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας κρουσμάτων στο «πράσινο» στρατόπεδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο μπάσκετ .

Συγκεκριμένα λόγω κρουσμάτων Covid στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 14:00 στη Θεσσαλονίκη»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x