Ελλάδα

Κοντός για πρόγραμμα τελικών: «Κομμένο και ραμμένο στις παράλογες απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Αντίδραση από τον Παναθηναϊκό για το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Δημήτρη Κοντού.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του ορισμού του πρώτου τελικού της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το Σάββατο, 11 Ιουνίου, υπήρξε αντίδραση από πλευράς «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Δημήτρης Κοντός, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του «τριφυλλιού» για το γεγονός ότι η σειρά δεν θα ξεκινήσει Κυριακή, 12 του μήνα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε σε stories στο Instagram:

«Ο Ολυμπιακός χτύπησε το ντέφι και ο ΕΣΑΚΕ χόρεψε στον ρυθμό του. Πρόγραμμα τελικών κομμένο και ραμμένο στις παράλογες απαιτήσεις τους. Σάββατο αντί Κυριακή το πρώτο και Τρίτη αντί Τετάρτη το δεύτερο. Σιγά σιγά, όλο το έργο παίζει στις οθόνες μας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη είχε αποφασιστεί πως οι τελικοί θα πάνε μέχρι τις 25/6! Πριν 15 μέρες υπήρχε ενημέρωση για Κυριακή, Τετάρτη και μόλις χθες ο ΟΣΦΠ ενημέρωσε πως έχει πρόβλημα με το ΣΕΦ λόγω ενός τουρνουά. Ε, ο ΕΣΑΚΕ απλά τους έκανε το χατίρι».


Παναθηναϊκός: Αντίδραση από Κοντό για πρόγραμμα τελικών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x