Ελλάδα

Με Παππά και Γουόλτερς κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός!

Ο Νέιτ Γουόλτερς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ στη δωδεκάδα θα βρίσκεται για πρώτη φορά και ο Νίκος Παππάς.

Δύο επιστροφές... διαφορετικού τύπου θα γίνουν για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ (11/12, 19:15).

Αρχικά, ο Νέιτ Γουόλτερς που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο λόγω ίωσης, ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για το παιχνίδι κόντρα στον «δικέφαλο».

Το άλλο σημαντικό νέο αφορά στον Νίκο Παππά, που για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξαναφορέσει τα πράσινα μετά από 1024 μέρες!

Εκτός, αντίθετα, παραμένει ο Μάριους Γκριγκόνις, που συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, ωστόσο ούτως ή άλλως κάποιος ξένος θα έπρεπε να κοπεί ως έβδομος. Τέλος, δεν θα αγωνιστεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που αποκόμισε διάστρεμμα κόντρα στην Αρμάνι.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ: Π. Καλαϊτζάκης, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Γουίλιαμς, Παππάς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Χουγκάζ, Πονίτκα, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x