Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Απέκτησε την Χατζηγιακουμή

Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με την Ανθή Χατζηγιακουμή.

Την 32χρονη φόργουορντ Ανθή Χατζηγιακουμή απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Την τελευταία δεκαετία αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ανθή Χατζηγιακουμή για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.

Η 32χρονη σμολ φόργουρντ (1.85μ.) είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16, U18 , U20 και Γυναικών και αναμένεται να προσδώσει εμπειρία και ποιότητα στο βάθος της ομάδας.

Έχει πανηγυρίσει τίτλους ενώ σε ατομικό επίπεδο ήταν πρώτη σκόρερ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων του 2010.

Αναλυτικά το βιογραφικό της:

2009-2010ΑΕ Δικαίου Κω

2010-2011 Εσπερίδες

2011-2015 Florida Gulf Coast University

2015-2025 Πρωτέας Βούλας

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Χατζηγιακουμή επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Έρχομαι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x