Ελλάδα

Το… μπαλάκι στον Πεδουλάκη για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού

Την ευθύνη για την επιλογή του διαδόχου του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό δια χειρός Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι εξελίξεις στους «πράσινους» είναι ραγδαίες και μεταξύ άλλων αποτελεί παρελθόν ο Δημήτρης Πρίφτης. Πλέον αναζητείται ο διάδοχός του, τον οποίο αναμένεται να επιλέξει ο πρώην κόουτς της ομάδας, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής.

Στη μακροσκελή ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε το «τριφύλλι» μέσω της οποίας έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Πρίφτη, Παναγιώτη Τριαντόπουλο και Νίκο Παππά, αλλά και την υποβάθμιση του Φραγκίσκου Αλβέρτη, γίνεται αναφορά στο μέλλει γενέσθαι με το θέμα του προπονητή.

«Από σήμερα Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή.

Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού αθλητών, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα και συνάμα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς όποτε αυτό προκύψει καθώς και η βελτίωση της εικόνας εν όψει τελικών του Πρωταθλήματος.

Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες η ομάδα πρέπει από σήμερα κιόλας να χτίζει την επόμενη χρονιά.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να δαπανούν χρήματα το καλοκαίρι, οφείλεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης και λειτουργίας ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις.

Οφείλεις να επενδύσεις στη σκληρή και μεθοδική δουλειά και όχι σε μεταγραφικές κινήσεις αμφιβόλου αξίας και ομάδες μιας χρήσης.
Οφείλεις μαζί με τον κόσμο σου να γυρίσεις σελίδα.

Με ρεαλισμό και ειλικρίνεια απέναντι στην Ιστορία και τον κόσμο σου
», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x