Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Οι πράσινοι με ανάρτησή τους αποχαιρέτησαν τον παίκτη, ουσιαστικά ανακοινώνοντας και το «διαζύγιο» της συνεργασίας τους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα μετέφερε νωρίτερα ο Γιώργος Πετρίδης νωρίτερα στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, για τα περί απόφασης των υπεύθυνων της ομάδας ότι ο Παπαπέτρου δεν συμπεριλαμβανόταν στο πλάνο της νέας σεζόν.

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν», αναφέρει η πράσινη ΚΑΕ στο μήνυμά της προς τον μέχρι και σήμερα αρχηγό της ομάδας.

Ο Παπαπέτρου, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, οδεύει προς την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με την οποία φέρεται να υπάρχουν ήδη επαφές.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά αφήνει ελεύθερο τον Παπαπέτρου να φύγει, και δεν θα λάβει το buy-out ύψους 400.000 ευρώ, το οποίο έληγε σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x