Ελλάδα

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπρέι!

Ο Τι Τζέι Μπρέι ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και με αυτόν τον τρόπο αδειάζει μια θέση ξένου στο «τριφύλλι» ο Αμερικανός.

Μπρέι… τέλος για τον Παναθηναϊκό! Ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τους «πράσινους», όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 29χρονος άσος εξέφρασε την επιθυμία του για λύση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι», δείχνοντας ότι θέλει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων συνολικά για φέτος. Μάλιστα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και ρήτρα 100.000 ευρώ για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία του Αμερικανού, ο οποίος άδειασε μια θέση ξένου στον Παναθηναϊκό με αυτόν τον τρόπο.

Λίγη ώρα μετά, ο σύλλογος επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ μέσω σχετικής ανακοίνωσης. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο αθλητής ενημέρωσε πως δεν δύναται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην παίκτης -μεταξύ άλλων- των Κολοσσού Ρόδου και Μπάγερν Μονάχου είχε αποκτηθεί τον περασμένο Φεβρουάριου και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα λόγω του τραυματισμού (κάταγμα στο χέρι), που υπέστη τον Μάρτιο. Πρόλαβε να κάνει 12 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 10.8 πόντους, 3 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x