Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Έβαλε ειδικό νάρθηκα ο Γκουντάιτις, εξιτήριο για Γουόλτερς

Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό με τον τραυματισμό του Γκουντάιτις, με τον Γουόλτερς να παίρνει εξιτήριο και τους Παπαγιάννη και Πονίτκα να βγάζουν μέρος του προγράμματος.

Ευχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό από το… μέτωπο των τραυματιών.

Στην ήττα από τη Βαλένθια, ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποκόμισε έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του χεριού, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεών του δεν έδειξαν κάτι πολύ σοβαρό.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός σέντερ επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη ρήξη στον εκτείνοντα τένοντα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού, ωστόσο δεν έχει κάτι οστικό. Έτσι, στο χέρι του Γκουντάιτις τοποθετήθηκε ένας ειδικός νάρθηκας, ώστε να μπορεί να προπονείται και να παίζει.

Από ‘κει και πέρα, τα άλλα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι έβγαλαν μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο διεθνής σέντερ είχε μείνει εκτός από το ματς τις «νυχτερίδες», λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής του μετά το διάστρεμμα που υπέστη, πριν από μερικές ημέρες.

Τέλος, αναφορικά με τον Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος παραμονές του αγώνα με την ισπανική ομάδα διακομίστηκε σε νοσοκομείο εξαιτίας ίωσης, πήρε εξιτήριο και ήταν ο μοναδικός απών από το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x