Ελλάδα

Βρήκε το... χέρι του πίσω από τα 6,75μ. την κατάλληλη στιγμή ο Κέντρικ Ναν!

Ο Κέντρικ Ναν ήταν εκείνος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της ΑΕΚ, με τον Αμερικανό γκαρντ να παίρνει «φωτιά» πίσω από τα 6,75μ. και ενώ μέχρι τώρα μετρούσε 0/13 τρίποντα με τα πράσινα!

Μια πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας πολύ δύσκολα με 86-85 της ΑΕΚ Betsson BC στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος πέτυχε τους 5 τελευταίους πόντους των γηπεδούχων στο τελευταίο λεπτό, υπογράφοντας τη νίκη για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Ο πρώην ΝΒΑερ βρήκε το... χέρι του την κατάλληλη στιγμή, αφού στα τελευταία 11 λεπτά του αγώνα σημείωσε 4 τρίποντα σε ισάριθμες προσπάθειες! Μάλιστα, αυτά ήταν και τα πρώτα εύστοχα τρίποντα του 28χρονου σκόρερ με τα πράσινα, αφού, μέχρι τώρα μετρούσε 13 άστοχες προσπάθειες - συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπόντου στην πρώτη περίοδο του αποψινού ματς - σε πρώτα τέσσερα παιχνίδια του με τα «πράσινα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x