Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Αγραβάνης, αμφίβολος ο Γουόλτερς, επέστρεψε ο Μπέικον ενόψει ΑΕΚ

Ο Αγραβάνης τραυματίστηκε και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (25/4, 19:15), ενώ αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς. Προπονήθηκε κανονικά ο Μπέικον.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό (25/4, 19:15) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής κατά τη διάρκεια της σημερινής (24/3) προπόνησης και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του, ενώ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ένωση.

Επίσης, αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξί του γόνατο, ενώ από την άλλη ο Ντουέιν Μπέικον προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x