Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο και αυστηρή επίπληξη για το Game 3 σε Γιλντιρίμ - 10 χιλ. ευρώ στην ΚΑΕ

Η αθλητική δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο & αυστηρή επίπληξη στον βοηθό του Αταμάν, Τσενκ Γιλντιρίμ για τη συμπεριφορά του στο Game 3 με τον Ολυμπιακό. 10 χιλ. ευρώ στην ΚΑΕ!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις αποφάσεις της για τα όσα συνέβησαν στο Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κοινοποίησε η αθλητική δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με αυτές, ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Τσενκ Γιλντιρίμ, καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, ενώ τιμωρήθηκε και με αυστηρή επίπληξη λόγω χειρονομίας προς τους διαιτητές.

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ. Θυμίζουμε ότι για τα συγκεκριμένα περιστατικά είχε γίνει καταγγελία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x