Ελλάδα

Φιλικός «περίπατος» για Παναθηναϊκό-Τραυματίστηκε η Κάρτερ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 87-48 σε φιλικό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Σε καλή κατάσταση έδειξε ο Παναθηναϊκός εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του και το παιχνίδι Κυπέλλου την Κυριακή (2/10, 12:30) κόντρα στον Εύνικο.

Οι «πράσινες» επικράτησαν άνετα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 87-48 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Μοναδική «σκιά» για τις νικήτριες, ότι γύρισε το πόδι της η Αρίκα Κάρτερ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα, όχι πάντως πολύ βαρύ.

Οι αθλήτριες της κόουτς Καπογιάννη μπήκαν δυνατά και με ωραίες συνεργασίες ξεκίνησαν να χτίζουν από νωρίς διαφορά. Από το πρώτο πεντάλεπτο ο ΠΑΟ κατάφερε να προηγηθεί με διψήφια διαφορά (16-4), την οποία συνεχώς διεύρυνε με την πρώτη περίοδο να λήγει 26-12 υπέρ του.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μειώθηκε η παραγωγικότητα του «τριφυλλιού» αλλά κατάφερε να διατηρήσει την καλή εικόνα του στην άμυνα αναγκάζοντας τη Δάφνη να πετύχει μόλις 11 πόντους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ να είναι 42-23.

Ο ΠΑΟ γύρισε στο παρκέ με την ίδια όρεξη και συνέχισε να διευρύνει τη διαφορά, η οποία ξεπέρασε τους 20 πόντους θέτοντας τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση. Η τρίτη περίοδος έληξε 68-35.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα με την κόουτς Καπογιάννη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές της. Το τελικό σκορ ήταν 87-48.

Τα δεκάλεπτα: 26-12,42-23, 68-35, 87-48

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 14, Ζιάκα, Κωτούλα 7, Παυλοπούλου 9, Πότερ 15, Σωτηρίου 6, Μπουντούρη 1, Αλεξανδρή 10, Παλάσκα 5, Κάρτερ, Θεοδωρομανωλάκη 4, Χαιριστανίδου 12, Μπάτσιου 2 και Φελούρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x