Ελλάδα

Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Δεν χωρά κανείς στην ομάδα που δεν σέβεται τις αξίες μας»

Διαβάστε τη θέση του Παναθηναϊκού για την κόντρα που ξέσπασε με τον Μπέικον μετά το διαζύγιο μαζί του.

«Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται»… Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τον Μπέικον και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μαζί του, στην οποία κάνει λόγο ξεκάθαρα για πρόβλημα συμπεριφοράς του Αμερικανού, ο οποίος δεν σεβάστηκε τις αρχές της ομάδας.

Οι πράσινοι αναφέρουν ότι για μήνες προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον ίδιο αλλά και τη φήμη του αλλά μάταια, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην απόφαση του διαζυγίου.

Σε αυτή κάνουν λόγο για ξενύχτια, αλκοόλ, ουσίες, συμπεριφορές και βιαιοπραγίες, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι όντως οι πράσινοι είχαν βάλει σεκιούριτι έξω από το σπίτι του για 1-2 ημέρες γιατί είχε πει αυτός ότι τον απειλούσαν λόγω αυτών που έκανε στα νυχτοπερπατήματα του.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού:

Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται.

Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x