Ελλάδα

«Γκάζια» Πρίφτη στους παίκτες - Δύο ώρες βίντεο και μετά προπόνηση

Ανέβηκαν οι τόνοι στον Παναθηναϊκό, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ήττα από την Άρη, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης πραγματοποίησε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του.

Την επόμενη μέρα μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η χθεσινή εμφάνιση και η ανεπανάληπτη καθίζηση του δεύτερου ημιχρόνου στο «Αλεξάνδρειο» έμεινε ασχολίαστη.

Για την ακρίβεια, μια μέρα μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, το νέο ραντεβού του αγωνιστικού τμήματος δόθηκε για σήμερα στο ΟΑΚΑ για τη σημερινή προπόνηση στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε στους παίκτες δύο ώρες βίντεο, πραγματοποιώντας συνεχώς παρατηρήσεις για την άθλια εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κανονικά προπόνηση.

Προφανώς, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί και δεν έχει χρόνο να σταθεί άλλο στην ήττα της Κυριακής, καθώς την Πέμπτη (7/10, 21:00) φιλοξενεί τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, διοργάνωση στην οποία επίσης ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Μονακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x