Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Η διαβολοβδομάδα αρχίζει με Ηρακλή και ίσως Γιόβιτς

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ηρακλή με απουσίες και πιθανό ντεμπούτο του Γιόβιτς στο πρώτο από τα τέσσερα ματς που θα δώσει στο ΟΑΚΑ μέχρι την Κυριακή!

Μια διαβολοβδομάδα με… όλη τη σημασία της λέξης αρχίζει για τον Παναθηναϊκό. Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή (20:00, ΕΡΤ3).

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός μάχης είναι οι Ντάριλ Μέικον (ενοχλήσεις στη γάμπα), Χάουαρντ Σαντ-Ρος (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) και Γιώργος Παπαγιάννης (θλάση στον τετρακέφαλο), ενώ χθες αποχώρησε από την ομάδα ο Κέντρικ Πέρι που θα συνεχίσει στην Μπουντούτσνοστ. Πιθανό είναι να κάνει ντεμπούτο ο Στέφαν Γιόβιτς, για λίγα λεπτά, προκειμένου να αρχίσει να παίρνει αγωνιστικό ρυθμό μετά από πολύμηνη απουσία.

Αυτό είναι το πρώτο από τα τέσσερα ματς που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» αυτή την εβδομάδα, καθώς την Τετάρτη φιλοξενούν σε εξ αναβολής αγώνα για την Ευρωλίγκα την Ζαλγκίρις, την Παρασκευή υποδέχονται την Μπασκόνια, ενώ την Κυριακή αναμετρώνται με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, αν προστεθούν και τα δύο ματς της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί με Μονακό (1/2) εντός και Μπαρτσελόνα (3/2) εκτός, ο Παναθηναϊκός θα δώσει έξι ματς σε έντεκα μέρες!

Ο Ηρακλής των πολλών οικονομικών και όχι μόνο προβλημάτων θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με δεκάδα με δύο εφήβους, καθώς αποχώρησε για ομάδα του Ισραήλ ο Τόνι Ντάγκλας, ενώ ένας παίκτης είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x