Ελλάδα

Super Deporte: «Δίνει περισσότερα για Γκριγκόνις η Βαλένθια, αλλά η ΤΣΣΚΑ προτιμά Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με εφημερίδα της Βαλένθια, η ισπανική ομάδα προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά η ΤΣΣΚΑ θέλει να τον δώσει στον Παναθηναϊκό.

Η έγκυρη εφημερίδα της Βαλένθια, Super Deporte, αναφέρει πως η ισπανική ομάδα έχει καταθέσει μεγαλύτερη πρόταση από αυτή του Παναθηναϊκού στον Μάριους Γκριγκόνις.

Όπως τονίζεται, οι «πράσινοι» δίνουν 800.000 ευρώ ετησίως στον Λιθουανό, τον οποίο θέλει και η Ζαλγκίρις αλλά χωρίς να μπορεί να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα προσφοράς.

«Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ο Γκριγκόνις δεν είχε ακόμη πάρει την τελική του απόφαση. Και το γεγονός ότι αξιολογεί θετικά το ενδιαφέρον της Βαλένθια από το Μάρτιο δεν αποκλείει τελείως τις πιθανότητές της», αναφέρουν οι Ισπανοί και προσθέτουν πως η ΤΣΣΚΑ αποτελεί το μεγαλύτερο… ατού του Παναθηναϊκού. Και πέρα από τις καλές σχέσεις των δύο κλαμπ γίνεται λόγος και για συμφωνία στο buy out, ύψους άνω των 350.000 ευρώ.

«Το πρόβλημα για τη Βαλένθια είναι οι εξαιρετικές σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, καθώς οι πράσινοι είναι μια από τους λίγους συμμάχους των Ρώσων στην Ευρωλίγκα. Την Πέμπτη η ομάδα της Αθήνας θα προσπαθήσει να αποσπάσει το ναι του Γκριγκόνις και να επιταχύνει τη διαδικασία ανακοίνωσής του, που άργησε περισσότερο από όσο περίμεναν», καταλήγει η Super Deporte.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x