Ελλάδα

«Θα επανέλθει με νέα μεγαλύτερη πρόταση στον Ματίας Λεσόρ ο Παναθηναϊκός»

Διατεθειμένος να… χρυσώσει τον Ματίας Λεσόρ φέρεται να είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Σέρβους, καθώς αποτελεί «διακαή πόθο» του Εργκίν Αταμάν!

Έτοιμος να… επιστρέψει για τον Ματίας Λεσόρ είναι ο Παναθηναϊκός!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «maxbetsport.rs», ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Παρτίζαν το καλοκαίρι, αναμένεται να δεχτεί νέα κρούση από τους «πράσινους».

Πριν από μερικές ημέρες, η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο δυναμικός ψηλός είχε απορρίψει πρόταση του «τριφυλλιού», που ήταν για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, έναντι 2,5 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα γράφονται στο νέο δημοσίευμα, ο Λεσόρ αποτελεί τον «διακαή πόθο» του Εργκίν Αταμάν και έτσι αναμένεται ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει ξανά την… πόρτα του με νέα βελτιωμένη πρόταση, ώστε να του αποσπάσει την υπογραφή! Στο μεταξύ, άλλες πηγές από τη Σερβία αναφέρουν πως στο «κυνήγι» για τον Λεσόρ θα μπει και η Βίρτους Μπολόνια, εφόσον ο Νίκολα Μιλουτίνοφ καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Από ‘κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να «χάσει» ακόμη δύο βασικούς του πυλώνες από τη φετινή Παρτίζαν. Η… καμπάνα χτυπάει για τους Ζακ ΛεΝτέι και Ντάντε Έξουμ, οι οποίοι αμφότεροι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Αναφορικά με τον Αμερικανό φόργουορντ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από δύο μεγάλα… πορτοφόλια της Ευρωλίγκας. Η μία είναι η Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία αγωνιζόταν τη σεζόν 2020/21 και του προσφέρει περισσότερα χρήματα απ’ όσα παίρνει τώρα στην ομάδα του Βελιγραδίου. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα εκείνη που έχει μπει ακόμη πιο δυναμικά για την απόκτησή του και αυτή την στιγμή έχει τον πρώτο είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Από την άλλη, δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Ντάντε Έξουμ. Υπό τις οδηγίες του Ζοτς φέτος, ο Αυστραλός δείχνει «αναγεννημένος», πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν, μέχρι στιγμής.

Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ και έτσι αυτό το καλοκαίρι θα περιμένει προτάσεις από ομάδες του «μαγικού κόσμου». Ο 27χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για επτά χρόνια στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, φορώντας τη φανέλα των Τζαζ (2014-19) και των Καβαλίερς (2019-21).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x