Ελλάδα

Με Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Super Cup!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα βρίσκεται κανονικά στη 12άδα του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό!

Σημαντική επιστροφή στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» μπορούν να υπολογίζουν στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30, ΕΡΤ3)!

Ο διεθνής φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό της Παρασκευής (29/9) κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς την προηγούμενη μέρα είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Παρόλα αυτά, θα δώσει κανονικά το «παρών» στον τελικό της διοργάνωσης, αφού βρίσκεται στη 12άδα.

Από εκεί και πέρα, εκτός θα είναι σίγουρα ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος υπέστη θλάστη στο αριστερό γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες. Δεν θα αγωνιστεί επίσης, ο Μάριους Γκριγκόνις, που κόπηκε ως 7ος ξένος και τη θέση του στη 12άδα πήρε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος δεν είχε παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Γκάι, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Ερνανγκόμεθ, Μαντζούκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x