Ελλάδα

Mέρος της προπόνησης ο Πονίτκα, πιθανό να προλάβει το Final 8!

Ο Ματέους Πονίτκα είδε την κατάστασή του να βελτιώνεται και ακολούθησε μέρος του προγράμματος προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες να προλάβει το Final 8 του Κυπέλλου είναι αυξημένες.

Καλά νέα για την πορεία του τραυματισμού του Πονίτκα στον Παναθηναϊκό!

Ο Πολωνός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα από το ματς με τη Ζάλγκιρις, είδε την κατάστασή του να βελτιώνεται και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως αν η πορεία της αποθεραπείας του συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς, είναι πολύ πιθανό να προλάβει το Final 8 του Κυπέλλου (16 Φεβρουαρίου).

Ο Πονίτκα δεν θα αγωνιστεί, πιθανότατα, στον αγώνα του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα απέναντι στη Βαλένθια (10/2, 21:00), ωστόσο ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Πολωνού φόργουορντ.

Θυμίζουμε πως πλέον συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και οι νεοφερμένοι Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης, που αναμένεται να κάνουν την Παρασκευή το ντεμπούτο τους με τα πράσινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x